ARAMA     ÜRETİCİ     KATEGORİ    
Amerikan Doları: 18,59 TL
Euro: 18,21 TL

Tavsiye Ürünler

Kampanya

SarpEnerji Haberler

LİSANS ALMADAN 1MW (1.000KW) ELEKTRİK ÜRETEBİLİRSİNİZ Elektrik Pisasayında Lisanssız Elektrik Üretimine İlişkin Yönetmelik YENİLENEBİLİR ENERJİ KANUNUNUN DEĞİŞİKLİKLE İLGİLİ DÜZENLEMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARININ ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ AMAÇLI KULLANIMINA İLİŞKİN KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN

Anasayfa / Hakkımızda

Hakkımızda

Fosil yakıta dayalı enerji kaynaklarının hızla tükenmekte olduğu ve atıklarının çevre felaketlerine sebep olduğu dünyamızda alternatif enerji kaynağı arayışlarının sonucu olarak bitmez tükenmez Güneş Enerjisi ve Rüzgar Enerjisinin İnsan oğlunun kurtuluşu olduğu aşikardır. Bu alternatif enerji kaynaklarından enerji üretmek ve üretilen enerjiyi en verimli şekilde kullanmak insanoğlunun temel zorunluluğu ve hedefidir.

İşte böyle bir ortamda, Firmamız, 2009 yılında, Alternatif Enerji ve Ledli Aydınlatma Sistemleri konularında teknoloji geliştirmek ve hizmet sunmak üzere faaliyetine başlamıştır.

Kısa sürede yaptığımız başarılı proje ve uygulamalar ile kendimize sektörde bir yer edinmenin haklı gururunu taşımaktayız.

Gerek Güneş gerek Rüzgar ve gerek ise Güneş-Rüzgar(Hibrit/Melez) sistemlerle yapmış olduğumuz uygulamalar ile birçok çiftlik, bağ-kır evi, villa için enerji üretimi projemiz hayata geçmiştir. Aydınlatma amaçlı enerji tüketimi yüksek olan fabrika, ofis, showroom, kuyumcu, market, park-bahçe, benzinlik, hastahane, okul gibi alanlarda da çevre dostu, tasarrufu ve verimi çok yüksek olan ledli aydınlatma sistemleri uygulamalarını başarı ile projendirip hayata geçirmiş bulunmaktayız.  
 
Hedefimiz sektörün öncü firmaları arasında olmak ve bir lidere yakışır şekilde AR-GE çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak kendi ürün ve hizmetlerimizi geliştirmektir.

Heweso E-ticaret Sistemi kullanılarak hazırlanmıştır.
  Yükleniyor...